Wat kost een bodyguard per uur?

We krijgen regelmatig de vraag wat een bodyguard per uur kost. Dit is echter afhankelijk van diverse factoren.

Een bodyguard is een ander woord voor een persoonsbeveiliger. Je kunt een bodyguard dus niet vergelijken met een uitsmijter bij een discotheek of een evenementenbeveiliger. Een bodyguard houdt de omgeving nauwlettend in de gaten en zorgt ervoor dat een persoon 100% veilig is. Eventuele risico’s worden zoveel mogelijk beperkt met dank aan risicoanalyses op locatie.

De uurprijzen voor bodyguards verschillen. Gemiddeld ligt het tarief tussen de 75 en 150 euro per uur. We merken dat er veel factoren zijn die de uurprijs beïnvloeden:
- Wilt u 24/7 bewaking (i.p.v. alleen onder kantooruren)? Dan is vaak een team van bodyguards nodig, waardoor u rekening moet houden met minimaal drie bodyguards.
- Heeft u een bodyguard in het buitenland nodig? Ook dit is duurder, in verband met reiskosten, verhoogde tarieven en omdat er waarschijnlijk ook met een team van bodyguards gewerkt moet worden.
- Hoe lang heeft u een bodyguard nodig? Een bodyguard is goedkoper (per uur) als u hem of haar een langere periode inschakelt.
- Heeft u een bodyguard nodig voor uzelf of ook voor uw gezin of collega’s? Een groter beveiligingsteam is duurder.
- Hoe groot is de dreiging? Is ‘Close Protection’ wel nodig of is beveiligen op afstand voldoende?

De prijzen voor persoonsbeveiligers kunnen per bedrijf verschillen. Het is daarom goed om een prijsopgave op te vragen bij meerdere beveiligingsbedrijven. Houd er wel rekening mee dat het serviceniveau anders kan zijn. Wist u bijvoorbeeld dat we bij Global Risks Consultancy ervoor zorgen dat er binnen twee uur een bodyguard bij u is? Dit komt omdat we werken met een groot netwerk van vele bodyguards. Bodyguard bedrijven die voor de allerlaagste prijs gaan, hebben vaak een veel kleiner netwerk, waardoor niet hetzelfde serviceniveau wordt bereikt.

Interesse in een bodyguard en geïnteresseerd in een vrijblijvend prijsvoorstel? Vul het onderstaande formulier in!
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Uw vraag: