VIP-beveiliging nodig? Binnen 2 uur een VIP-beveiliger op locatie!


Een wereldartiest of een beroemde acteur reist de hele wereld over en krijgt continu te maken met nieuwe omgevingen. Kies voor VIP-beveiliging en creëer een veilige situatie voor uw VIP’s.

De VIP-beveiligers van Global Risks Consultancy gaan discreet te werk en leveren absolute topservice. Als een artiest of acteur bepaalde wensen heeft, dan zorgen onze persoonsbeveiligers ervoor dat het geregeld wordt. Denk bijvoorbeeld aan beveiligd vervoer naar een bepaalde locatie, bijvoorbeeld wanneer een wereldster op tournee graag een wandeling wil door de binnenstad van Amsterdam. We hebben een groot internationaal netwerk van vele professionals, waardoor we altijd gaan voor wereldklasse dienstverlening.

Daarnaast zien onze beveiligers er zeer verzorgd uit. Smoking, een net pak of liever casual gekleed? Onze klanten geven hun voorkeur en wij regelen het. Natuurlijk staat veiligheid op de eerste plek. In sommige situaties moeten onze bodyguards zich casual kleden om zo min mogelijk op te vallen, bijvoorbeeld tussen het publiek om personen die vreemd gedrag vertonen van dichtbij te observeren.

Werkt u voor een VIP en zoekt u een persoonsbeveiliger? Laten we de wensen telefonisch doorspreken. We voeren graag een risicoanalyse uit, zodat uw VIP maximaal beschermd wordt. Het liefst werken wij met vaste teams van bodyguards, waarvan de teamleden op elkaar zijn ingespeeld.

Bent u de organisator van een evenement? Graag komen onze persoonsbeveiligers langs om de omgeving te screenen. Eventuele risico’s worden in kaart gebracht, waardoor er een optimaal veilige situatie ontstaat voor VIP’s en voor bezoekers. Daarnaast richten we enkele veilige ruimtes in, waar een VIP of artiest na aankomst op uw evenement tijdelijk kan verblijven.

VIP-beveiliging op maat
Een wereldtournee langs 100 stadions, een festival waar honderdduizenden mensen komen of een gala-bezoek op de top van een wolkenkrabber in Dubai. Wij houden van uitdagingen en improviseren. Kies voor Global Risks Consultancy en laat rechtsonder een berichtje achter.
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Uw vraag: