Security consultant nodig?

We leven in een tijd waarin informatie vrijwel direct toegankelijk is. Denk aan publieke media, maar vooral internetbronnen als apps en social-media. Wanneer dit wordt gemengd met politieke, economische maar ook persoonlijke veranderingen kan dit een veiligheidssituatie op korte termijn negatief beïnvloeden. Een security consultant kan hierop anticiperen, risico’s herkennen en advies geven in het oplossen van dergelijke risico’s.

Wat kunt u verwachten van een security consultant?

Veiligheid en het welzijn van onze cliënten staat binnen Global Risks Consultancy bovenaan. Als security consultant kunnen wij u van dienst zijn met het herkennen van potentiële risico’s. Dit gebeurt middels een risico-analyse. Op basis van deze analyse kan er geadviseerd worden in mogelijke maatwerk oplossingen om deze risico’s te verminderen of zelfs in het geheel weg te nemen.

De uitkomst van een risico-analyse resulteert vaak in het inzetten van specifieke veiligheidsmaatregelen, welke wij voor u kunnen verzorgen. Denk hierbij aan persoonsbeveiliging, maar ook aan corporate security. Gaat het om structurele risico’s, dan kunnen wij middels risk management doorlopende ondersteuning aanbieden. Zo kan er een veiligheidsbeleid worden opgesteld of zelfs getraind worden op mogelijke situaties.

Een security consultant inhuren?

Security consultancy kan enorm belangrijk zijn in het garanderen van uw eigen veiligheid. Global Risks Consultancy helpt u dan ook graag als security consultant in zakelijke of privé sfeer. Vul dan onderstaand contactformulier in voor een vrijblijvende prijsopgave.
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Uw vraag: