Privé beveiliging huren: binnen 2 uur op locatie


Privé beveiliging is in sommige situaties onmisbaar. De privé beveiligers van Global Risks Consultancy zijn discreet, professioneel en betrouwbaar. We beveiligen en beschermen VIP's, CEO's, NGO's, politici, koninklijke families en diplomaten.

De vraag naar privé beveiliging neemt al jaren toe. Global Risks Consultancy heeft een netwerk van meer dan honderd bodyguards in Nederland en het buitenland. U kunt 24/7 een beroep op ons doen. De door ons geselecteerde bodyguards zijn zich bewust van risico's en reageren pro-actief op eventuele bedreigingen en gevaren.

Er zijn veel situaties wanneer u privé beveiliging nodig hebt. Wellicht bezoekt u een land met een verhoogd dreigingsniveau of bent u onlangs negatief in het nieuws gekomen. Daarnaast zien we steeds vaker dat CEO's en executives bedreigd worden door ontevreden klanten en oud-werknemers. Sinds de komst van internet in de jaren negentig nemen digitale bedreigingen toe.

Heeft u privé beveiliging nodig voor u en uw familieleden? Meestal sturen we een team van bodyguards. De bodyguards ondersteunen elkaar en daarnaast bewaken zij u dag en nacht. Indien het dreigingsniveau minder hoog is, kunnen we adviseren om het aantal privé beveiligers te verlagen. We voeren altijd een risicoanalyse uit, zodat u precies weet waar u aan toe bent.

Heeft u vragen over privé beveiliging? Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden ze graag. U kunt ook met ons chatten.
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Uw vraag: