Persoonsbeveiliging - Persoonsbeveiliger gezocht?


Zoekt u per direct persoonsbeveiliging? Global Risks Consultancy heeft een netwerk van honderden persoonsbeveiligers in Nederland om vips, CEO's, burgemeesters, politici, familieleden en andere mensen te beschermen.

Er is steeds meer vraag naar persoonsbeveiligers. Groeiende spanningen in de samenleving en de opkomst van digitale technieken zorgen ervoor dat belangrijke personen steeds vaker bedreigd worden. In Nederland worden leden en gasten van het Koninklijk Huis persoonlijk beschermd, maar ook diplomaten, opiniemakers en columnisten hebben vaak persoonsbeveiliging. Zij worden beveiligd door de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging. Daarnaast zijn er persoonsbeveilingsbedrijven - zoals Global Risks Consultancy - die andere bedreigde personen beschermen, zoals directeuren, managers, burgemeesters en CEO's.

Wanneer is persoonsbeveiliging nodig?
Persoonsbeveiliging kan per direct nodig zijn als er sprake is van een acuut gevaar, bijvoorbeeld bij stalking, afpersing of bedreiging. Soms is er sprake van minder spoed, bijvoorbeeld bij een geplande zakenreis naar een risicogebied of een bezoek aan een evenement.

Lees ook: wat doet een persoonsbeveiliger?

Wat is een goed persoonsbeveiligingsbedrijf?
Het is van groot belang dat een persoonsbeveiligingsbedrijf geen derden inhuurt. Bij Global Risks Consultancy werken we uitsluitend met eigen persoonsbeveiligers. We kennen iedereen goed en de teams zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Als we voor u aan de slag gaan, dan maken we eerst een risico-analyse. Daarna vertellen we u hoe u en uw familieleden beschermd worden. We proberen zoveel mogelijk op de achtergrond te opereren, zodat u zich kunt focussen op uw werk en uw gezin.

Lees ook: wat kost een persoonsbeveiliger?

Komen persoonsbeveiligers altijd in actie?
Het is ons doel om u 24/7 te beschermen. Onze missie is 'mislukt' als we in actie moeten komen. We proberen zo'n situatie voor te blijven door goed te anticiperen en de omgeving in de gaten te houden. Uw veiligheid staat voorop. Als er sprake is van een incident, dan grijpen onze bodyguards direct in. Zij zijn getraind om alles op alles te zetten om u en uw familieleden te beschermen.

Wat als ik per direct een bodyguard nodig heb?
Bij Global Risks Consultancy zorgen we ervoor dat we binnen 2 uur een persoonsbeveiliger bij u voor de deur zetten in heel Nederland en Vlaanderen. Bent u in het buitenland? Dan kunnen we vaak binnen 24 uur iemand bij u hebben. Ons noodnummer is 010-2045556.

Of laat hieronder een bericht achter als u meer wilt weten over persoonsbeveiliging op maat. Een medewerker van Global Risks Consultancy neemt z.s.m. contact met u op.
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Uw vraag: