Persoonsbeveiliging in Nederland

Er komt steeds meer vraag naar persoonsbeveiliging binnen Nederland in vergelijking met het buitenland. Groeiende spanningen en onrust in de samenleving, met name door digitale ontwikkelingen, zorgen ervoor dat bekende en belangrijke mensen steeds vaker onder dreiging staan. De tijd dat enkel leden van het Koningklijk Huis beveiliging kregen is dan ook voorbij. Diplomaten, opiniemakers en columnisten hebben tegenwoordig ook een bepaalde mate van persoonsbeveiliging nodig.

Wat is persoonsbeveiliging?


De veiligheid en het welzijn van individuen staat voorop bij persoonsbeveiliging. Afhankelijk van de personen en aanwezige omstandigheden wordt er vaak maatwerk beveiliging geleverd. Het startpunt is een uitgebreide risico-analyse. Op basis hiervan worden er specifieke maatregelen genomen, zoals het plannen van vluchtwegen, het verkennen van locaties en het regelen van overnachtingsadressen. Onze beveiligers hebben ruime ervaring met persoonsbeveiliging in Nederland en kunnen dan ook goed met alle omstandigheden omgaan.

Discretie speelt een belangrijke rol in persoonsbeveiliging. Bij Global Risks Consultancy werken wij uitsluitend met eigen persoonsbeveiligers, waarbij uw discretie is gewaarborgd. Daarnaast zullen onze medewerkers zoveel mogelijk op de achtergrond optreden, waardoor u en uw gezelschap hier zo min mogelijk hinder van ondervindt. Ten slotte vertellen wij u ten alle tijden hoe en wanneer u wordt beveiligd, zodat u zich kunt concentreren op belangrijke zaken zoals uw werk of gezelschap.

Persoonsbeveiliging inhuren


Heeft u per direct persoonsbeveiliging nodig? Binnen 2 uur kunnen wij een persoonsbeveiliger ter plaatse hebben in heel Nederland en Vlaanderen. Bent u op zoek naar persoonsbeveiliging in het buitenland? Dan is het mogelijk om binnen 24 uur een op locatie te krijgen. Bel ons noodnummer (24/7) voor directe beveiliging: 010-2045556.