Family office services

Waarborg de veiligheid van uw gezin en familie Innovatieve internettoepassingen volgen elkaar in snel tempo op. Informatie is steeds makkelijker toegankelijk en kennis ligt voor het oprapen. De keerzijde van dit alles is dat uw privacy steeds lastiger te garanderen is. De toegankelijkheid van open bronnen zoals het Kadaster, de Kamer van Koophandel en Google Earth maken uw gegevens in een paar muisklikken inzichtelijk. In combinatie met uw social media gedrag is het vrij eenvoudig om uw persoonlijke situatie in kaart te brengen.

Wij zorgen voor een veilige omgeving voor u en uw familie. Niet alleen op straat of op reis maar ook in uw eigen huis en op uw werk. Wij dragen zorg voor de veiligheid van u en uw gezin en de beveiliging van uw woning, kantoor en/of voertuigen.

Onze werkwijze en strategie is gebaseerd op de praktijk en wij hanteren de volgende concepten:
 
  • Inzichtelijk maken potentiële risico’s en daarmee samenhangend advies om zoveel mogelijk risico´s uit te sluiten
  • Adequate en professionele ondersteuning bij incidenten
  • Beoordelen van eventuele incidenten en eventuele verbetermaatregelen
Met inachtneming van deze werkwijze bieden wij diensten aan zoals een familie veiligheidsplan, uitgewerkte beveiligingsconcepten en standaard procedures, persoonlijke beveiligings dossiers, preventieve observaties, chauffeursdiensten, persoonsbeveiliging, een executive beveiligingsplan, reis- en verblijfadviezen en uiteraard een 24/7 response service.