EXPERTS IN WERELDWIJDE PERSOONSBEVEILGING
EN MAATWERK BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

Neem contact op

Onze diensten

Global Risks Consultancy biedt een breed scala aan beveiligingsdiensten en maatwerk security consultancy oplossingen. Onze medewerkers zijn afkomstig van specialistische eenheden van politie en defensie en beschikken over jarenlange operationele ervaring in veelal leidinggevende functies. Vanwege deze aantoonbare kennis en ervaring leveren wij de hoogst mogelijke standaard en service.
Security consultancy

Gebaseerd op de situatie en uw wensen maken wij de risico’s inzichtelijk.

Persoonsbeveiligers

Wij leveren hoog gekwalificeerde specialisten voor de beveiliging van onze klanten.

VIP services

Door het leveren van op maat gemaakte veiligheidsoplossingen creëren wij een veilige omgeving.

Family office services

Waarborg de veiligheid van uw gezin en familie.

Risk Management

De aard en complexiteit van bedreigingen op persoonlijk- en zakelijk vlak nemen steeds meer toe.

Crisis management

Bij een plotseling incident of crisis zijn we in staat direct de situatie over te nemen en te controleren.

Corporate security

Zeker in een zakelijke omgeving worden veiligheidsrisico’s steeds ingewikkelder en verfijnd.

Training/ GRC Tactical

Onze consultants zijn allemaal afkomstig van specialistische eenheden van defensie en politie uit binnen- en buitenland.

Over ons

Onze consultants zijn allemaal afkomstig van specialistische eenheden van defensie en politie uit binnen- en buitenland. Zij beschikken over jarenlange operationele ervaring en zijn veelal afkomstig uit leidinggevende functies. In veel gevallen is deze ervaring ook opgedaan in risicogebieden en brandhaarden wereldwijd. 

Wij beschikken over aantoonbare aanbevelingen en tevredenheidsbetuigingen van ambassadeurs, politici, koninklijke families, VN hoogwaardigheidsbekleders, NGO’s, CEO’s en Presidenten. Vanwege onze overheid gerelateerde achtergrond hebben we toegang tot een wereldwijd netwerk van veiligheid- en informatiespecialisten, inlichtingendiensten en overheid gerelateerde bedrijven.
Testimonials

Ik was in Parijs tijdens de laatste aanslagen. Consultants van Global Risks Consultancy weken niet van mijn zijde tijdens de voortdurende chaos. Zij gaven mij het idee alles constant onder controle te hebben. Ik kon snel en veilig het land verlaten. Veel dank.

- CEO Halliburton, Woodward, Oklahoma, USA

Na een poging tot overval dan wel gijzeling in onze privé omgeving heb ik de diensten van Global Risks Consultancy gevraagd. Zij hebben mij geadviseerd m.b.t. de beveiliging van mijn woning, mijzelf en mijn familie. Consultants van Global Risks dragen nu dagelijks zorg voor onze veiligheid. Dankzij hun kennis, ervaring en professionele ondersteuning voelen wij ons weer veilig.

- Bestuursvoorzitter beurs genoteerd bedrijf, Eindhoven

Our company was recently under attack in Namibia. Within 48 hrs Global Risks Consultants arrived at the scene. By making deliberated decisions they controlled the situation very quickly. After thorough advise and deployment of several security measures we are now back in business.

- Directeur Mining Company, Namibia

Onlangs was ik het slachtoffer van poging tot afpersing van een criminele organisatie in de zakelijke sfeer. Na inschakeling van Global Risks Consultants was de situatie weer snel onder controle en had ik geen last meer van deze organisatie. Dankzij hun netwerk, kennis en ervaring en samenwerking met de politie konden de daders worden aangehouden. Ik ben zeer tevreden.

- Directeur Nederlandse Projectontwikkelaar, Utrecht

Vanwege mijn werk bezoek ik vaak het Europese Parlement in Brussel. Tijdens mijn verblijf in Europa maak ik altijd gebruik van de diensten van Global Risks Consultancy. Zij zijn zeer ervaren en professioneel. Ik voel me altijd erg veilig.

- Diplomaat Verenigde Naties

Na diverse bedreigingen en pogingen tot afpersing adviseerde mijn zakenpartner contact op te nemen met Global Risks Consultancy. Na een grondig onderzoek en professionele aanpak is het probleem opgelost en kon ik weer zonder problemen aan het werk. Op dit moment dragen zij zorg voor mijn veiligheid maar ook voor mijn familie.

- Quote 500 client, Amsterdam, anoniem