Executive protection: 24/7 beveiliging voor CEO's en directeurs


Als CEO of directeur kunt u te maken krijgen met afpersing en bedreigingen. U bent immers het gezicht van het bedrijf. Daarnaast moet u mogelijk regelmatig ingrijpende beslissingen nemen of afreizen naar gevaarlijke gebieden voor zakenreizen. Dan is het fijn om beveiligd te worden door een team van ervaren bodyguards. Executive protection is dé oplossing.

Kies voor executive protection van GRC

Global Risks Consultancy biedt executive protection aan. We beveiligen VIP's, bekende Nederlanders, CEO's, directeuren, aandeelhouders en andere individuen die een vergroot risico lopen op bedreiging, afpersing of een aanval. De mate van kwetsbaarheid wordt vaak bepaald door factoren als rijkdom, connecties met bepaalde personen, woonplaats, status en beroep.

Als executive bepaalt u hoe onze bodyguards gekleed gaan. Casual, in een net pak of in smoking? Laat ons uw voorkeur weten. In sommige situaties kiezen we er bewust voor om onze bodyguards casual te kleden, zodat ze nog minder opvallen, bijvoorbeeld tijdens een bezoek aan een festival of in het buitenland.

Global Risks Consultancy werkt alleen met eigen beveiligers. In dit vak draait het namelijk om discretie. Wij vertrouwen onze bodyguards voor de volle 100%, waardoor we u executive protection op het hoogste niveau kunnen bieden.

Vraag vrijblijvend informatie aan over executive protection


Heeft u vragen over executive protection? Vul het onderstaande formulier in en wij beantwoorden ze graag. U kunt ook met ons chatten.
Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Uw vraag: