Bodyguard gezocht? Binnen 2 uur persoonsbeveiliger op locatie!

Wordt u bedreigd door een ontevreden klant? Krijgt u te maken met stalking, afpersing of intimidatie? Maakt u zich zorgen over de veiligheid van uw gezin? Lig niet langer wakker en schakel een bodyguard in. Global Risks Consultancy is dé expert in bodyguard services. We hebben in Nederland een netwerk van vele bodyguards, waar we een beroep op kunnen doen. Deze bodyguards zijn door ons zelf geselecteerd en voldoen aan de hoogste standaard.

U kunt ons 24/7 bereiken als u een bodyguard nodig heeft. We zorgen ervoor dat u binnen twee uur beschikt over een bodyguard, zelfs al is het midden in de nacht. Telefonisch inventariseren we hoe groot de dreiging is en maken we een risicoanalyse van uw omgeving. Als u een panic room of beveiligde ruimte in uw huis heeft, kan het verstandig zijn om daar te verblijven tot onze persoonsbeveiligers bij u arriveren. In andere gevallen regelen we een safe house of geven we u tips om zo min mogelijk risico te lopen.

Bij Global Risks Consultancy vinden we discretie erg belangrijk. Hierdoor werken we inmiddels voor veel Quote 500-klanten, burgemeesters, CEO’s, VIP’s, multinationals en andere Nederlandse corporates. Onze bodyguards reizen natuurlijk met u mee. Heeft u een zakelijke afspraak in Gambia? Of moet u morgen naar Indonesië en kunt u deze zakenreis niet cancellen? We zorgen ervoor dat u verzekerd bent van een persoonsbeveiliger, zelfs al is het in Antarctica.

Wanneer heb ik een bodyguard nodig?

Er zijn veel situaties, maar om een paar voorbeelden te geven:
 

  • U bezoekt een land met een verhoogd dreigingsniveau.

  • U bent onlangs negatief in het nieuws gekomen.

  • U wordt bedreigd door een ontevreden klant of oud-werknemer.

  • U wordt afgeperst door een anoniem persoon.

  • U moet saneren of een bepaalde beslissing nemen en u bent bang voor de gevolgen (bijv. een burgemeester die een woonwagenkamp sluit).

Wat kost een bodyguard?

De prijzen voor bodyguards variëren. Bekijk onze pagina 'Wat kost een bodyguard?' met meer informatie over de tarieven.

Wat doet een bodyguard?

Bij een bodyguard denkt u wellicht aan een gespierde bodybuilder, maar dat is een misvatting. Een bodyguard is natuurlijk sportief, maar de belangrijkste eigenschappen zijn alert en proactief reageren op de omgeving en discreet te werk gaan. Een bodyguard gaat vaak in de massa op en probeert incidenten voor te zijn. De hoofdopdracht is altijd: gevaar voorkomen. Bekijk onze pagina: 'Wat doet een bodyguard?'

Bodyguards passen de omgeving zo aan, dat de kans op gevaar zo klein mogelijk is. In de tussentijd proberen ze ervoor te zorgen dat u en uw familieleden de dagelijkse activiteiten kunnen blijven doen. Als er plotseling een incident voordoet, zetten onze bodyguards alles op alles om u en uw familieleden te beschermen.

Hoe lang blijft een bodyguard?

U bepaalt zelf hoe lang de bodyguard bij u blijft. Zodra er geen sprake meer is van intimidatie, bedreiging of afpersing, is een bodyguard niet meer nodig. Soms is dat niet langer dan een dag. In andere gevallen is de herkomst van een bedreiging onbekend, bijvoorbeeld in het geval van stalking of anonieme online bedreiging. Dan is het verstandig om een langere tijd een bodyguard in te huren.

Krijg ik één of meerdere bodyguards?

Bodyguards werken vaak in een team. Als u dag en nacht bewaakt moet worden, dan worden bodyguards om de zoveel uren afgewisseld. Is het dreigingsniveau groot? Mogelijk zijn er meerdere bodyguards tegelijkertijd actief. Vaak zien we dat onze klanten ook hun familieleden willen beschermen. Dit betekent dat een persoonsbeveiliger uw kinderen op school brengt, terwijl een andere bodyguard samen met uw vrouw gaat winkelen. Een bodyguard service is altijd maatwerk, dus we adviseren u om even contact met ons op te nemen om de situatie door te spreken.

Een bodyguard inhuren?

Een bodyguard inhuren kan eenvoudig online. Als u geïnteresseerd bent in onze dienstverlening op korte termijn kunt u ons noodnummer bellen: 010 - 2045556. Vul het contactformulier in voor een vrijblijvend prijsvoorstel.

Uw naam:
Uw telefoonnummer:
Uw e-mail adres:
Uw vraag: